fredag, december 14, 2007

14. december

Julepynt hele året? Ja på min troldegren, har der været jul hele året. Jeg har aldrig fået taget pynten fra sidste år ned....ikke fordi jeg er doven (hehe hvem prøver jeg at narre!) men jeg synes det var så diskret, det jeg havde hængt på, at det godt måtte blive der og jeg havde ikke lige noget andet, som jeg havde lyst til at hænge på den i stedet for. Valnødderne har min mor sprayet med guldmaling og stjernerne har jeg selv lavet. Jeg har brugt nogle laser udskårne stjerner fra Karen Marie Klip, som jeg har embosset med "fine detail guld embossing pulver" og sat en lille halvperle i midten på begge sider. Billederne er ikke så gode, for grenen er svær at fotografere...den bevæger sig jo hver gang jeg jeg trækker vejret!! (mit nytårs forsæt er, at sætte mig ordentlig ind i funktionerne på mit kamera og så få øvet mig meget mere i at tage nogle bedre billeder!!!!) Jeg kan se, nu jeg kom tæt på, at edderkopperne også godt kan li' min gren ;) Glædelig 14. december til jer alle!


8 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Ej, hvor er de bare flotte, de stjerner. Vi har også af og til julepynt hængende hele året. Jeg har nemlig den hjemmelavede regel, at hvis der er julepynt oppe efter Hellig Tre Konger, så skal det blive resten af året. Der er sjovt nok næsten altid et par nisser, der gemmer sig. ;o)

Charlotte sagde ...

Det ser godt nok flot ud! Og jeg synes det ikke det gør noget, at det har hængt hele året. Tror det var kommet ned hvis farverne var kraftig grøn og postkasserød. ;-) Det er jo fine neutrale farver! Nydeligt!! :-)

Unknown sagde ...

hvor er de smukke de stjerner.

Betina Olesen sagde ...

Hi hi hi.....hvor godt, og nej jeg tror da hellere ikke at du er doven ;-)

Hvor er de flote de stjerner, og der l�rte jeg lige noget nyt, vidste ikke at der var forskellige finhedsgrad p� embossing pulver...

Hygge fra Betina

Thanni sagde ...

De er bare så flotte dine stjerner - de fortjener da at hænge hele året ;D

Charlie sagde ...

SUPERlækre stjerner - og til næste jul kan du jo bare guldembosse en edder kop også.... =0)

Sabina Bjerre sagde ...

wauw hvor er de flotte de stjerner - smukke!!!

Linda sagde ...

De er da så flotte dine stjerner, og selvfølgelig skal de da vises frem mere en i december måned. De ligner faktisk nogle af glas hvor der er guld i :-)