søndag, december 16, 2007

16. december

Hihi gad vide om vi får et juletræ i år? Vi plejer selv, at køre ud og fælde et, men i år havde Stig set, at man kunne få et i Bauhaus for 149 kr, som man så fik igen på et tilgodebevis = gratis juletræ! Så jyder, som vi jo er, den ene af os rigtigt meget....spændte vi traileren efter bilen (sagde jo vi er jyder!) og kørte til Bauhaus i Kolding! Hmmmm, kønne var de ikke de træer og ingen af dem fandt nåde for mit kritiske blik - gratis eller ej! Så vi kørte igen og blev enige om, at vi da kunne kigge hos vores lokale juletræs sælger og se hvad han havde! Han havde da også ca. 4 juletræer, at vælge imellem, men vi måtte da gerne gå ud og selv fælde et! Jo tak, nu er det jo pi... koldt idag og vi var ikke rigtigt klædt på til skovtur, så det opgav vi og kørte hjem igen! Klokken er nu blevet for meget til, at vi kan nå, at klæde os lidt bedre på og køre igen, før det bliver mørkt, så i dag blev det ikke til noget træ!!! Næste chance for at finde et i dagslys, bliver på lørdag den 22............... det skal nok blive sjovt! Jeg foretrækker nu altså også, at vi selv fælder det, for med den rigtige påklædning, er sådan en skovtur jo noget så hyggelig! Kryds lige fingre for, at det ikke står ned i stænger på lørdag! God 3. søndag i advent til alle!

18 kommentarer:

Kirsten Gro sagde ...

Jeg krydser fingre for at vejret bliver fint + i finder det helt rigtige træ at hjembringe.

Pia sagde ...

Jeg krydser fingre for at du når at få et juletræ i år

Connie sagde ...

Jeg krydser også, men jeg har nu hørt i radioen at det er in med skæve træer i år, så måske var træerne i Bauhaus det hotste i år.;o)

MULTISCRAP sagde ...

Det må da bare blive sådan en skøn december dag med sol, og klart frost vejr - og det perfekte træ lige der hvor I kommer !!

Og måske nisser der har lagt chokolade under træerne -- ha ha, nej det er vist kun de sydfynske nisser der gør sådan noget.

God søndag.

Thanni sagde ...

Skal nok krydse fingre ;D...og nu er det jo en fuldstændig seriøs sag at vælge et juletræ...jo ikke bare noget man lige gør i Bauhaus, selvom man får pengene retur *G*

Unknown sagde ...

Bare rolig vi har taget det grimmeste juletræ ;-) vores piger siger nemlig altid at det træ vi havde sidste år var MEGET pænere

Betina Olesen sagde ...

Ja, jeg vil sige at det kan være farligt at fælde selv, eller ihvertfald alene så....

Sidste fik vi i sidste øjeblik, juletræssælgerens søn kørte mig langt ud i skoven, og der stod det fineste træ....og det måtte jeg bare eje...og det var virkelig flot

Det kunne bare ikke være inde i stuen, og det skal siges at vi har en temmelig stor en af slagsene, så der måtte kappes temmelig meget af bunden, ny fod måtte nød snedkereres, da vi nåede at ødelææge den vi havde.... og så var det næsten ikke til at hænge julepynten på, da grenen sad så tætte....

nejjj, et pisten et fra Bauhaus er ikke sådan at sige ski til LOL...

Hygge fra Betina

Anonym sagde ...

HA HA HA hvor morsomt ! Der kører en film inde i mit hoved :O) Lige til en Oscar ! Mon du tog billeder af de triste træer...det kunne blive et herligt LO !
Mht. juletræ...kan du slå min svigerfar, som engang købte juletræet 1. juledag ? Og han er ikke engang jyde....men svigermor er... :O)

Lone sagde ...

Mit juletræ kom i hus idag, skønt på trods af kulden at være ude at fælde selv. Bauhaus-træer....var i den lokale Bauhaus i går og så dem stå at læsse træer af en trailer. Men når de smed dem ned fra traileren røg halvdelen af nålene af. Så det kan godt være at de er billige, men de skal ikke have skyld for at være friske ;-) Sikker på at I finder det flotteste træ i skoven på lørdag ;-)

Unknown sagde ...

Rigtig god træjagt - i skal nok få et smukt et . . . og vejret ser ud til, at blive tørt, lidt koldt og med milde vinde :))

KH Heidi

Linda sagde ...

Et træ skal sq da hentes i skoven og ikke i Bauhaus. Heller ikke af en jyde som dig VEL ???? Men jeg håber da i finder et, ellers ringer du og jeg giver kaffe for her oppe er der ikke mangel på juletræer :o)

Linda sagde ...

Et træ skal sq da hentes i skoven og ikke i Bauhaus. Heller ikke af en jyde som dig VEL ???? Men jeg håber da i finder et, ellers ringer du og jeg giver kaffe for her oppe er der ikke mangel på juletræer :o)

Charlie sagde ...

Håber og krydser for det HELT rigtige træ, eller for at du har grønt karton nok til selv at lave et, hvis alt andet glipper. PAS nu på I ikke ender med sådan et Familien Grisworld træ, der fylder HELE stuen, bare fordi man skulle betale pr. m i længden og ikke i bredden (nå ja - du sagde jo selv I var jyder, så jeg ville lige hjælpe lidt...) LOL

Susanne Meltesen sagde ...

Jamen eehhh - jeg krydser skam fingre. Vi fandt vores i går - andet forsøg - men husker rigtig godt det år, hvor vi var ude 4 dage før jul. Mand det var vind og skævt, men det var vores første juletræ... ;o)

Vi ses tirsdag, drikker en masse gløgg og håber på det bedste...hihi

Scrappelise sagde ...

Så smart det var å embosse den stjernen fra KM klip, den ble riktig lekker. Og det var godt å lese at du har noen juledekorationer fra forrige jul, da bevarer man liksom julen litt lenger synes jeg. Jeg har noen søte små julefigurer framme hele året, kan ikke pakke vekk de som liksom "ser" på meg med bedende øyne vel? Så må du ha lykke til med juletrejakten!

lam sagde ...

Jeg krydser fingre for at du når at få et juletræ i år

Vi var jo selv ude at fælde et igår for første gang. hvad jeg troede var en nem sag var lige ved at ende i et marridt for når det kom til stykke havde mig og min kære mand vidt forskellige meninger om, hvad et kønt træ er. Vi fandt dog et til sidst, vi begge kunne leve med.

Anonym sagde ...

ej jeg håber da i når og få et nogenlunde anstændigt juletræ!! he he kan lige se jeres tur for mig ;)

Anonym sagde ...

Hi hi, ja sådan går det jo nogle gange hvis man er lidt nærig ;o)
Har aldrig haft gode erfaringer med Bauhaus når det gælder planteafdelingen.... og det kan du jo kun bekræfte.