lørdag, december 22, 2007

22. december

Så fik jeg lige tid til dagens indlæg!

Det perfekte juletræ!................ja det blev det jo så ikke til i år!! Vi har ellers brugt en del tid på at jagte rundt efter det, men til sidst blev jeg træt og så skulle det bare være NU, at vi fandt et træ! Nå pyt, en masse pynt og lys hjælper vel på det og desuden skal det jo ud igen inden nytår! Vi fik da vores hyggelige travetur i skoven (granplantagen) og vores årlige diskussion om hvad der er et pænt træ! Bagefter tog vi hjem og fik gløgg og æbleskiver og en lille "morfar" foran fjerneren. Så var det juledepressionerne/rædslerne som stod for tur, de blev lavet og dem får i ikke at se! Nu mangler jeg bare, at pakke de sidste gaver ind, pynte juletræet, vise Stig hvor støvsugeren står og så er jeg klar til at holde jul!


Jeg vil også lige vise jer det fine julekort, som scrappemafiaen har fået fra fra vores kjøvenhavnske "hangouts/wannabees" Majer og Diana. Det er så flot et kort og det var utroligt sødt af jer, det blev vi alle meget glade for. Jeg er sikker på at det er Majer, som er mesteren bag kortet og det skal helt sikkert liftes til næste års julekort! Tak igen i skønne tøser!
Glædelig 22. december til alle!

10 kommentarer:

Majer sagde ...

Godt at I endelig fik et juletræ. Jeg var da ved at blive stresset over, at I først skulle købe det i dag ;-)

Dejligt at høre (igen), at I blev glade for vores julehilsen :-)

Majer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Thanni sagde ...

Godt I fik et juletræ - selvom det jo aldrig bliver HELT perfekt ;D
Og hvor er det et fint kort - det må lige huskes til næste års fabrikation :)

Pia sagde ...

Godt at træet kom i hus. Jeg var på Majers julekort kursus og har også liftet kortet som vi lavede der.

Unknown sagde ...

Velbekommen :) Og ja, det er Majers kreation, dog uden distress ink, hehe

Godt at de lykkedes med et juletræ, så bliver det alligevel jul i år ;)

Charlie sagde ...

Fint julekort fra de 2 "wannabees" - bare de nu ikke emigrerer!!!
Til lykke med træet og juledepressionerne - jeg er sikker på de OGSÅ er fine, som alt andet du laver. Mærkeligt at du blev Frosty the Snowman i testen på min blog - men han er nu også meget sød.

Unknown sagde ...

Godt I fik et juletræ. Rigtig flot kort I fik.

Karen (lindse) sagde ...

Juhuu et juletræ! Så er julen sikret :) Jeg ønsker dig og en din familie en rigtig glædelig jul med masser af hygge og julefred :)

Jette / ma11edina sagde ...

Hehe...godt i fik fat i juletræet...så bliver det alligevej jul! Jagten på det perfekte træ er næsten umulig - vi tog en hurtig beslutning og valgte et "lille" træ, eftersom vi ikke skal være hjemme, og har en lille legesyg kat, som nok alligevel spolerer det perfekte træ ind imellem, så det skal repareres lidt LOL...
Nyd juledagene og rigtig glædelig jul :-)

Mutte sagde ...

Det var godt at I nåede at få et juletræ.Glædelig jul til dig og dine kære, jeg håber at I må få nogle minderige dage. Tak for at jeg har måtte følge med i dine forberedelse her i december. Jeg vil fortsætte med at kikke ind en gang imellem